Huzatfokozó szellőző

 
 

Koronázza meg panelfelújítását Grox huzatfokozóval!

 

Miért célszerű kiváltani a gazdaságtalanul, helyenként szakaszosan vagy egyáltalán nem üzemeltetett villanymotoros szel­lőző­kéményeket szélenergiával működő huzatfokozóra? Átlagos panelházban lépcsőházanként 3-4 db villanymotoros ventilátor biztosítja a lakások szellőztetését. Ezeknek a ventilátoroknak az üzemeltetése gazdaságtalan és drága a lakóközösségek számára. Erre kínál költséghatékony megoldást a Grox Huzatfokozó készülék.  A korszerűsített és felújított lakások légmozgása, szellőzése nagymértékben megváltozik. A nyílászárók tökéletes zárásának köszönhetően kizárólag a lakások szellőzőrendszerére hárul a levegő cseréje.

A zöld energiának köszönhetően a termék használata nagyban hozzájárul környezetünk védelméhez és a villamos energia kiváltásával csökkenthető a lakóközösség havi rezsiköltsége is. Figyelembe véve az elektromos árammal működtetett szellőzők üzemeltetésének költségeit a Grox Huzatfokozóra történő csere nem igényel többletforrást. Az átállásból adódó néhány havi energia megtakarítás már jórészt fedezi az átalakítást, a további működtetés pedig nem igényel anyagiakat. A karbantartási költségek is jelentősen csökkennek, mert a huzatfokozó berendezésnek nincs szervizigénye, kialakítása biztosítja, hogy a berendezésen ne tudjon lerakódni a szennyeződés.   Anyagminősége ellenállóvá teszi a környezeti hatásokkal szemben is, dupla csapágyazása pedig a biztonságos, hosszan tartó működést biztosít. Kidolgozása, formája, nagyobb levegőmennyiség szállítását teszi lehetővé, így jobb hatásfokkal üzemel és jobb a szellőztetés minősége. A turbina hangtalan, megszűnik a szellőzőmotor működését kísérő zaj.

A rosszul szellőztetett helyiségek nemcsak rossz közérzetet eredményeznek, de az egészségre is káros hatással vannak: penészedést, dohosodást okoznak növelve az allergia kialakulásának esélyét. Gyakran előfordul, hogy a magas áramköltségek miatt az elektromos szellőztető ventilátorok szakaszosan üzemelnek. Ez a megoldás a nem megfelelő szellőztetési hatásfok mellett elősegíti a szellőzőkürtőkben a baktériumok és egyéb kórokozók megtelepedését, ezzel veszélyeztetve egészségünket. A Grox Huzatfokozó további előnye, hogy üzemeltetése folyamatos, nem kell működését az energia árakra hivatkozva korlátozni! Kihasználjuk a természet adta ingyen energiát így biztosíthatjuk az egészséges, természetes életkörülményeket!

Ipari létesítmények esetében szintén fontos kiemelni a lakóházaknál említett működtetési költségek csökkentését, a gazdaságos, szükség esetén folyamatos üzemidőt, az alacsony karbantartási költséget.

A Grox huzatfokozó felhasználható állattelepek, magtárak szellőztetésére, éttermek, hotelek szellőzésének biztosítására. Kialakítása, csatlakozási módja lehetővé teszi sokrétű alkalmazását. Szükség esetén akár egyedi méretben is legyártható a kívánt méretre. Az ipar területén is kiemelten fontos az egészséges légcsere, alkalmazzuk ezt úgy, hogy közben környezetünk védelmében is teszünk lépéseket.

A Grox Huzatfokozó felhasználási területei szellőztető berendezésként:
• Társasházak, panelházak • Állattartó telepek • Magtárak • Üzemek, csarnokok • Raktárak, tároló helyiségek • Vendéglátó egységek • WC-k • Mobil WC-k stb.

Várjuk társasházak, vállalatok, közületek és magánszemélyek megrendeléseit!

CsatolmányMéret
huzatfokozó Kecskeméti panelházon.jpg45.79 KB
a jövő és a mult.JPG43.99 KB
huzatfokozó Kecskemét.JPG49.53 KB